restaurant-flamboyant-banner-catering-indonesisch

Catering Indonesisch eten!

Restaurant Flamboyant biedt een cateringservice, waardoor u op locatie met een grote groep mensen kunt genieten van Indonesisch eten in Haarlem en omstreken. Wij verzorgen de complete catering op locatie, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw feest of evenement. Wij gebruiken enkel verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Gerechten worden bereidt met rundvlees, kip, vis, vegetarisch en veganistisch is ook mogelijk. Bovendien besteden wij veel aandacht aan het optimaliseren van de gastvrijheid.

 

Op deze manier garanderen wij dat de catering vlekkeloos verloopt. Ons streven is om iedereen een onvergetelijke avond te bieden vol met de authentieke smaak van Indonesische gerechten.

Ontdek de mogelijkheden van een Indonesische catering

De Indonesische buffetten van restaurant Flamboyant bestaan onder andere uit overheerlijke en veelzijdige rijsttafels, Nasi Rames en één van onze specialiteiten genaamd de Daging Bistek Djawa. Dit is boterzachte ossenhaas overgoten met een zoet-pittige Javaanse sojasaus. Zit er iets tussen wat u niet lekker vindt of heeft u andere voorkeuren? Geen probleem! Wij bieden namelijk catering op maat. Naast ons brede assortiment bieden wij:

 

  • Catering op locatie.
  • Indonesische buffetten.
  • Op maat gemaakte Indonesische menu’s.
  • Vegetarisch en vegan specialist.
  • Een onvergetelijke avond.
  • Gegarandeerd een brede glimlach.

Indonesische catering op maat

Via het contactformulier kunt u het gewenste menu doorgeven. Op deze manier sluiten de gerechten naadloos aan bij hetgeen dat uzelf en uw gasten lekker vinden. Wij creëren een volledig op maat samengestelde catering voor kleine en grote groepen. Heeft u binnenkort een feest of een evenement? Kies voor de Indonesische catering van restaurant Flamboyant in Haarlem en ervaar de originaliteit van de Indonesische keuken.

 

Catering aanvragen?

Flamboyant viert 30 jarig jubileum!

Om dit te vieren trakteren wij. Bestel direct en ontvang bij bestellingen:

 

Vanaf €60,- een gratis fles wijn ‘Zorzalino’.

Indonesische catering aanvragen

    Direct antwoord? Neem contact op via ‭+31 6 27 00 06 92

    × Reserveren